Melon Gazpacho

Melon Gazpacho er en frisk spansk dessert, der passer perfekt til de lune sommeraftener.  I den finder du både melon, flåede tomater, fesken og endda også mynte i. Prøv den i stedet for koldskålen.

Melon Gazpacho

By februar 26, 2013

Lækker frisk sommerdessert med frugt og grøntsager.

  • Cook Time : 15 minutes
  • Yield : 4

Ingredients

Instructions

(det hele skal til sidst blendes, så brug enten en foodprocessor eller blender)

Begge meloner klargøres. Kernerne fjernes og de skæres i små tern.  Skræl fersken og sker den i små tern og kom i en skål sammen med melonerne.

Flå tomater. Det gøres ved at overhælde den med kogende vand og ved hjælp af en skarp kniv fjernes skindet. Hak den og kom den i skålen sammen med frugten.

Tilsæt til slut mynte og olivenolie og blend alle ingredienserne sammen i en blender eller foodprocessor, indtil det har den ønskede konsistens.

Stil den i køleskab indtil servering.

 

Print
1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (No Ratings Yet)
Loading...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *