Melon Gazpacho er en frisk spansk dessert, der passer perfekt til de lune sommeraftener. I den finder du både melon, flåede tomater, fesken og endda også mynte i. Prøv den i stedet for koldskålen.
Melon Gazpacho
Lækker frisk sommerdessert med frugt og grøntsager.
- Cook Time : 15 minutes
- Yield : 4
Ingredients
- Tomat (flået) - 1 stk
- Fersken - 1 stk
- Cantaloupe Melon - 0,5 stk
- Mynte - 2 spsk
- Honning Melon - 0, 5 stk
- Olivenolie - 2 spsk
Instructions
(det hele skal til sidst blendes, så brug enten en foodprocessor eller blender)
Begge meloner klargøres. Kernerne fjernes og de skæres i små tern. Skræl fersken og sker den i små tern og kom i en skål sammen med melonerne.
Flå tomater. Det gøres ved at overhælde den med kogende vand og ved hjælp af en skarp kniv fjernes skindet. Hak den og kom den i skålen sammen med frugten.
Tilsæt til slut mynte og olivenolie og blend alle ingredienserne sammen i en blender eller foodprocessor, indtil det har den ønskede konsistens.
Stil den i køleskab indtil servering.
Skriv et svar