Her er opskriften på nogle sunde muffins med banan og kokos, der er helt uden sukker og gluten, så de endda også kan serveres til glutenallergikere.
Muffins Uden Sukker Og Gluten
Lækre sunde muffins uden sukker og gluten, men med masser af smag.
Dadlerne bruges som naturlig sukkererstatning.
Ingredients
- Dadler, tørrede - 150 g
- Æg - 6 stk
- Kokosmel - 150 g
- Bananer - 2 stk
- Vaniljekorn - 1 stang
- Kanel - 1 tsk
- Mandler - 100 g
- Kardemomme - 0,5 tsk
Instructions
Forvarm ovnen til 200 grader.
Kom alle ingredienserne pånær kokosmel op i en blender eller foodprocessor og blend det godt.
Hæld det op i en skål og ved kokosmelet i.
Kom dejen i smurte muffinsforme og bag dem i ovnen i 15-20 minutter.
Skriv et svar