Muslinger Med Urter Og Hvidløgssmør

Denne ret skal laves med nogle rigtig gode blåmuslinger og denne ret er både billig og relativ nem at lave.

Muslinger Med Urter Og Hvidløgssmør

By april 8, 2013

Smagfulde muslinger med urter og hvidløg

  • Cook Time : 30 minutes
  • Yield : 4 personer

Ingredients

Instructions

Forvarm ovnen til 220 grader

Skyl muslingerne og fjern "hårene" fra dem. Bank dem mod bordet og kasser dem der ikke åbner sig. Skyl dem igen og kom dem i et dørslag eller i en si.

Hvidvin, laurbærblad og blåmuslinger lægges i en gryde og blåmuslingerne dampes under låg i 5 minutter. Kasser dem der ikke åbner sig, og du burde nu have sorteret de dårlige fra. Fjern den ene af skallerne og placer dem i et stort ovnfast fad.

Smelt smørret og kom det i en skål. Tilsæt rasp, salt, peber, persille og purløg. Lad det hele køle af, så smørret får lov til at tykne og du har en masse.

Fordel raspmassen over blåmuslingerne med fingrene og bag blåmuslingerne i ovnen i 10 minutter.

Server straks

 

 

 

Print
1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (No Ratings Yet)
Loading...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.