Nam Prik Pow

Denne opskrift er på en stærk chilipasta fra Thailand. Opskriften giver et helt glas, som du kan bruge i lang tid til diverse retter.

Husk at den bliver meget stærk, så lad være med at smage for meget til.

Nam Prik Pow

By april 11, 2013

  • Cook Time : 45 minutes
  • Yield : 1 glas

Ingredients

Instructions

I en skål røres brun farin sammen med soyasauce og tamarind koncentratet.

På en pande opvarmes 1 spsk olie og løg og hvidløg svitses heri. Kom chilien på panden og rist dem kort.

Lad dem køle af og blend dem sammen med løg, hvidløg, jalepenós.

Opvarm nu 3-4 spsk olie på panden og steg pastaen ved middel varme. Tilsæt resten af olien og lad det stege indtil olien skiller sig fra pastaen.

Lad det køle af og slut af med at røre soyablandingen i. Kom det på glas og opbevar det på køl.

 

 

Print
1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (No Ratings Yet)
Loading...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.