Nemme Grovboller

Er du træt af at skulle stå og ælte dej i evigheder, så er disse boller måske lige noget for dig, hvis du stadigvæk elsker hjemmebag. De skal nemlig ikke æltes. Disse boller er perfekte til aftensmaden.

Nemme Grovboller

By februar 27, 2013

Nemme grovboller der ikke skal æltes. Perfekt til aftensmaden.

  • Cook Time : 2h 00 min
  • Yield : 12 stk

Ingredients

Instructions

Smelt smørret og lad det køle af til stuetemperatur. Pisk ægget let i en lile skål.

I en skål udrøres gæren i lunkent vand. Tilsæt smør og æg og rør forsigtigt rundt med en ske.

I en anden skål blandes fuldkornshvedemel, sukker og salt og rør det efterfølgende i smør/æg-blandingen. Tilføj hvedemelet lidt efter lidt og rør godt rundt i blandingen, indtil det hele er blandet sammen og dejen er fin og glat.

Lad dejen hæve tildækket i en times tid.

Rør forsigtigt rundt i blanding, tag en spiseske og form 12 boller og læg dem på en bagepapirklædt bageplade.

Lad dem hæve i ydereligere 1 time, og bag dem i ovnen i 15-20 minutter ved 200 grader.

 

Print
1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (No Ratings Yet)
Loading...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *