Norske Lapper Med Rømme Og Brombærsyltetøj

En norsk lappe minder list om den amerikanske pandekage. Den er tykkere, end den pandekage vi normalt kender og så er den lavet på surmælk i stedet for almindelig mælk. De er gode og bør prøves.

Norske Lapper Med Rømme Og Brombærsyltetøj

By marts 14, 2013

Norske laper med rømme og Brombærsyltetøj. Rigtig lækre og nemme at lave.

  • Cook Time : 30 minutes
  • Yield : 6 stk

Ingredients

Instructions

I en skål ihældes kærnemælk. Mel, bagepulver og sukker piskes i lidt ad gangen. Til sidst tilsættes æg under omrøring.

Lad gerne dejen trække en halv time i køleskab, inden du steger pandekagerne.

Steg pandekagerne et par minutter på hver side og server dem straks med Rømme og brombærsyltetøj.

Print
1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (No Ratings Yet)
Loading...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.