Pad Thai

En populær smagfuld thaiandsk ret med en masse spændende ingredienser. Skal du lave den rigtigt med alle ingredienser, så skal du forbi en asiatisk forretning, da mange af ingredienserne ikke er til at finde i almindelige supermarkeder.

Pad Thai

By april 11, 2013

Lækker smagfuld ret med masser af smag.

Ingredients

Instructions

I en skål tilsættes vand og risnudler. Lad det stå et kvarters tid. Tag dem op og skær dem ud i 4-5 cm lange stykker.

Svits løg, hvidløg og tofu i olie på en varm pande. Tilsæt rejer , jordnødder, fiskesovs, sukker, peber og kylling under omrøring.  Lad det hele stege et par minutter under omrøring. Tilsæt nu æg under omrøring. Tilsæt vand under omrøring.

Tilsæt nu nudler og smag til med salt, peber, sukker og fiskesovs. Det er vigtigt konstant at røre rundt i retten, da det hurtigt brænder på. Slut af med purløg og bønnespirer.

Server straks

Print
1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (No Ratings Yet)
Loading...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.