Panang Curry er en populær thailandsk spise, og den tager ikke særlig lang tid at lave.
Panang Curry
Super lækker thailandsk panang curry
- Cook Time : 20 minutes
- Yield : 4 personer
Ingredients
- Panang karrypasta - 100 g
- Peberfrugt i tern - 0,5 stk
- Kylling i tern - 600 g
- FIskesauce - 2 spsk
- Kafir Limeblade, skåret ud i små stykker - 2 spsk
- Sukker - 2 spsk
- Kokosmælk - 1 ds
- Basilikumblade, frisk - 1 hndf
Instructions
På en pande gennemsteges kyllingekødet i en smule olie. Tag kødet af panden.
Tilsæt en 4-5 skefulde kokosmælk på panden og lad det koge op. Tilsæt 2-3 tsk karrypasta og rør rundt. Kom kyllingekødet tilbage på panden og tilsæt resten af ingredienserne pånær basilikumblade og limeblade.
LAd det hele simre i 5-10 minutter og smag til med salt og peber. Tilsæt til sidst basilikumblade og limeblade
Skriv et svar