Panang Curry

Panang Curry er en populær thailandsk spise, og den tager ikke særlig lang tid at lave.

Panang Curry

By april 11, 2013

Super lækker thailandsk panang curry

  • Cook Time : 20 minutes
  • Yield : 4 personer

Instructions

På en pande gennemsteges kyllingekødet i en smule olie. Tag kødet af panden.

Tilsæt en 4-5 skefulde kokosmælk på panden og lad det koge op. Tilsæt 2-3 tsk karrypasta og rør rundt. Kom kyllingekødet tilbage på panden og tilsæt resten af ingredienserne pånær basilikumblade og limeblade.

LAd det hele simre i 5-10 minutter og smag til med salt og peber.  Tilsæt til sidst basilikumblade og limeblade

Print
1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (No Ratings Yet)
Loading...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.