Panang Karry Pasta

En god hjemmelavet karrypasta er altså bedre end de færdigkøbte. Der skal dog bruges en del ingredienser, og det kræver nok, at du skal forbi et par specialbutikker for at skaffe dem, men det er det hele værd.

Panang Karry Pasta

By april 11, 2013

God hjemmelavet panang karrypasta

  • Cook Time : 20 minutes
  • Yield : 1 glas

Instructions

Start med at skære chilipebrene i tynde skiver og læg dem i varmt vand i 15 minutter, indtil de er blødgjorte. Hæld vandet fra og læg chilipebrene til side.

På en pande ristes koriander og spidskommen under omrøring. Tilsæt salt og peber.

Kom resten af ingredienserne i en morter eller blender og knus (eller blend) alle ingredienserne sammen til du har en ensartet pasta. Tilsæt eventuelt noget vand til du har den rette konsistens.

 

Print
1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (No Ratings Yet)
Loading...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.