Pandekager Med Appelsin og Chokoladesauce

Appelsin og chokolade går altid godt sammen, og det gør de derfor i særdeleshed også i denne dessertvariant. Udover appelsin og chokoladesauce skal der også laves krokant, så giver en god og knasende fornemmelse. Pandekagerne laves ud fra den traditionelle grundopskrift på pandekager. Eventuelt med mere sukker.

Pandekager Med Appelsin og Chokoladesauce

By marts 14, 2013

Lækker frisk desser med pandekager, appelsin, chokoladesauce og krokant. Pandekagerne laves ud fra den traditionelle grundopskrift.

  • Cook Time : 45 minutes
  • Yield : 6 stk

Ingredients

Instructions

Gør pandekagedejen klar og sæt den i køleskab, så den kan trække i en halv time inden stegning.

Imens kan chokoladesaucen passende laves. Hak chokoladen groft. Smelt smørret i en gryde og tilsæt fløde, 0,5 dl sukker og chokolade. Lad chokoladen smelte i fløden ved lav eller middelvarme.

Skræl appelsinen og skær den i tern.

Lav krokant ved at smelte 1 dl sukker på en pande. Hæld massen over på bagepapir og lad det køle af. Når det er afkølet, kan det kommes i en frysepose og knuses, så du får små lækre stykker.

Steg dine pandekage. Server pandekagerne med chokoladesauce, appelsinstykker og drys med krokant ud over pandekagerne.

Print
1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (No Ratings Yet)
Loading...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.