Pandekager Med Karamelsauce og Æbleis

Her er endnu en anderledes opskrift på pandekager med is. Her skal du lave din helt egen karamelsauce, og præge din egen is ved at blande en smule æblejuice og ingefær i en god vaniljeflødeis. Pandekagerne skal laves ud fra grundopskriften til pandekager.

Pandekager Med Karamelsauce og Æbleis

By marts 14, 2013

Lækre pandekager med hjemmelavet karamelsauce og æble/ingefæris. Pandekagerne laves ud fra grundopskriften.

  • Cook Time : 30 minutes
  • Yield : 6 stk

Ingredients

Instructions

Tag isen ud af fryseren og lad den blive så blød som softice. Rør derefter æblejuice og reven ingefær i isen og stil den tilbage på køl i nogle timer før servering.

Gør din pandekagedej klar og lad den trække i køleskab en halv time inden stegning.

Lav karamelsaucen i mellemtiden ved at smelte halvdelen af sukkeret i en gryde.  Rør smørret i og tilsæt fløde lid ad gangen under omrøring. Afslut med at røre det restende sukker i, og lad det smelte inden servering.

Steg pandekagerne og server dem med æble/ingefærisen og karamelsaucen.

Print
1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (No Ratings Yet)
Loading...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.