Pandekager Med Rejefyld

Ingredients
- Rejer - 200 gram
- Margarine - 40 gram
- Buko flødeost - 50 gram
- Piskefløde - 1½ dl
- Finhakket løg - 1½ dl
- Små laurbærblade - 2
- Koncentreret tomatpuré - 1 2 spsk
- Lille fed hvidløg - 1
- Lille kvist frisk timian - 1
- Cayennepeber - 1 knsp
- Salt
- Peber
- Dejen
- Mel - 100 gram
- Letmælk - 1 ¾
- Kærnemælk - ¾ dl
- Æg - 1
- Salt
- Peber
- Margarine
Instructions
Bag pandekager.
Smelt margarine, tilsæt løg, timian og laurbærblade, lad det snurre.
Tag laurbærbladene fra.
Tilsæt flødeosten og mos den, derefter fløde.
Smag til med tomatpuré, hvidløg og krydderier.
Tag gryden af. Tilsæt rejer. Bringes på kogepunktet.
Fordel fyldet, drys med emmentaler.
Stil fadet under grillen til retten er smukt gylden.
Skriv et svar