Pandekager Med Spinatfyld

Pandekager Med Spinatfyld

By maj 29, 2017

Ingredients

Instructions

Pisk alle ingredienser sammen til dejen, lad den trække i ca ½ time ved stuetemperatur
Bag den derefter som tynde pandekager.
Læg pandekagerne ovenpå hinanden, så forbliver de bløde.
Til fyldet svitses hvidløg og champignoner i en gryde i smør under omrøring, drys mel over, rør rundt og tilsæt spinat samt fløde.
Fyldet koger igennem et par minutter og smages til med krydderier.
Fordel fyldet på pandekagerne og rul dem sammen og læg dem i et ovnfast fad.
Drys osten over og gratiner i ovnen ved 225 grader ( Fahr.437) i 8-10 minutter, til pandekagerne er varme og sprøde.

Print

I samarbejde med maikenlund.dk

1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (No Ratings Yet)
Loading...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.