Panna Cotta

Panna Cotta er endnu en klassisk italiensk dessert. Egentlig er det kogt fløde, oftest med vanillesmag, men selvom denne ret er simpel smager den alligevel himmelsk.

Panna Cotta

By februar 28, 2013

Panna Cotta, en frisk, sød og lækker dessert.

  • Cook Time : 20 minutes
  • Yield : 4 personer

Ingredients

Instructions

Start med at udbløde husblassen i koldt vand i 10 minutter. Imens flækkes vaniljestangen og kornene skrabes ud med spidse af en smørkniv.

Tag husblassen op og klem vand ud af den. I en gryde koges fløde, sukker og vaniljekorn. Bring det i kog langsom og under omrøring hele tiden.

Tag gryden af varmen og tilsæt husblas og rom. Det hele skal røres godt, indtil husblassen er helt opløst. Nu er Panna Cottaen færdigkogt.

Tag 4 små glasskål og hæld en gennemsiet Panna Cotta heri. Stil det på køl i minimum 4 timer før servering, hvor Panna Cottaen hældes ud på en dessertallerken og anrettes med friske bær.

 

Print
1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (No Ratings Yet)
Loading...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.