Perfekt stegt bacon

Bacon er nærmest noget, der kan spises til alt. Desværre har folk det med at stege det alt for meget, og det er en skam. Bacon skal være sprød og saftig på samme tid. Derudover er Bacon fra slagteren altid at foretrække frem for supermarkedets tynde skiver.

Perfekt stegt bacon

By februar 20, 2013

Bacon skal steges helt perfekt og må hverken være for blød eller mørk. Mange begår små fejl i tilberedning af bacon, og det skader smagen. Se hvordan det skal gøres med god kvalitetsbacon.

  • Cook Time : 10 minutes
  • Yield : 2 personer

Ingredients

Instructions

Brug en god slip-let pande, tænd for kogepladen og lad panden blive helt varm, før du kommer baconen på.

Sørg for at baconen ikke ligger over hinanden, og læg baconen lige på. Den må altså herken foldes, krølles eller andet.

Steg baconen ca 3-5 minutter på hver side, og hold øje med, de ikke bliver for mørke.

Nu burde du have lækre og perfekte stykker bacon til din æggekage, boller, sandwich eller meget andet.

Print
1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (No Ratings Yet)
Loading...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.