Denne pizza er ikke for dem, der kun spiser pizza med kødsauce eller skinke. Her skal vi have ansjoser frem, artiskokker, skinke, oliven og blåmuslinger.
Pizza, De Fire Årstider
En smagfuld og lækkert pizza med masser af lækre ingredinser. Ikke til kræsne mennesker.
- Cook Time : 40 minutes
- Yield : 1 stor pizza
Ingredients
- Saltede Ansjoser - 5 stk
- Skivskåret Artiskokker i Olie - 4 stk
- Mozarellaost - 75 g
- Olivenolie - 1 spsk
- God Tomatsauce - 1 portion
- Oliven, grønne og sorte - 100 g
- Kogt Skinke i strimler - 75 g
- Ferske Blåmuslinger - 100 g
Instructions
Denne pizza skal opdeles i 4 afdelinger. Forvarm ovnen til 200 grader. Forbered din pizzadej og rul den ud på en bageplade.
Start med at forberede blåmuslingerne. Sorter de dårlige fra ved at banke dem i bordet. Dem som ikke lukker sig, når de bankes i bordet smides ud. Sauter dem på en tør pande i 5-10 minutter. Blåmuslingerne skal åbne sig. Dem der ikke åbner sig skal kasseres. Tag muslingerne ud af skallen og læg dem til side.
Smør pizzabunden med tomatsauce og opdel pizzaen i fire sektioner ved at lave et kryds.
På en sektion kommes blåmuslingerne på. Grønne oliven og Ansjoser på en anden. Sorte oliven og artiskokker på den tredje og skinke og mozarella på den fjerde.
Drys med salt, peber og olivenolie
Bag pizzaen i ovnen i 15-18 minutter.
Skriv et svar