Pizzadej Med Durummel

Der er ikke noget bedre, end et hjemmelavet pizza. Denne pizzadej laves på durummel, hvilket giver en god, lækker, sprød og rustik bund. Den skal koldthæve i mindst 12 timer, så lav den om morgenen, hvis du skal bruge den om aftenen.

Pizzadej Med Durummel

By marts 21, 2013

En lækker opskrift på en spørd pizzadej med durummel

  • Cook Time : 60 minutes
  • Yield : 4 stk

Ingredients

Instructions

Opløs gæren i fingerlunt vand i en stor skål.

Kom olien i gærblandingen og tilsæt under omrøring de resterende ingredienser, indtil den er så fast, at den ikke kan røres mere. Brug dernæst hænderne (eller en håndmixer med dejkroge) og ælt dejen godt i 5-10 minutter.

Lad dejen hæve tildækket i skålen i 30 minutter.

Slå dejen ned, form 4 ligestore kugler, sæt dem på en plade der er plads til i køleskabet og kom folie eller et viskestykke over. Sæt den i køleskabet i mindst 12 timer.

Hver kugle passer til én pizzadej. Rul den ud til en tynd pizza, når den har hævet færdig. Tilsæt de ingredienser du ønsker og bag den i ovnen i 12-15 minutter ved 200 grader.

Print
1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (No Ratings Yet)
Loading...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *