Porre- Og Kartoffelsuppe

En simpel og klassisk opskrift på Porre- og kartoffelsuppe i en lækker cremet variant.

I samarbejde med: Feedthenerds.com

Porre- Og Kartoffelsuppe

By marts 1, 2013

Lækker, cremet kartoffel/porre-suppe.

Ingredients

Instructions

Skyl og vask kartoflerne grundigt. Skær dem i skiver. Vask og skær porrerne i skiver også.

I en stor gryde varmes olien og porrene svitses i et par minutter. Tilsæt resten af ingredienserne og lad retten simre i minimum 15 minutter under løg til kartoflerne er møre.

Forvarm ovnen til 200 grader.

Kom halvdelen af suppen op i en skål og blend det med en stavblender. Hæld det tilbage i gryden.

Lad suppen simre yderligere i 5-10 minutter.

Imens ristes franskbrødet på den ene side. På den uristede side kommes der en tynd skive gedeost på, og det steges i ovnen til osten er smeltet.

Server det hele straks.

Print
1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (No Ratings Yet)
Loading...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *