Quiche Lorraine

En Quiche Lorraine er en lækker fransk tærte, her bagt med ost og bacon og æggecreme. En tærte der smager fantastisk til både Brunch, frokost eller aftensmad.

Quiche Lorraine

By februar 21, 2013

Elsker du også bare tærter, så vil du i hvert fald også elske denne her. Det er en fransk tærte bagt med ost, bacon og æggecreme. Perfekt til næsten alle måltider.

  • Prep Time : 15 minutes
  • Cook Time : 45 minutes
  • Yield : 4 portioner

Ingredients

Instructions

Har du købt fersk butterdej, skal den ud af køleskabet i minimum en halv time før den skal bruges. Er butterdejen frossen, tag den ud i god tid og lad den tø op.

Forvarm ovnen til 200 grader.

Rul butterdejen ud i en tærteform og prik huller i butterdejen med en gaffel. Forbag butterdejen i ovnen i 10 minutter og tag den ud igen.

Steg baconen til den er gylden og sprød. Fjern det overskydne fedt ved at lægge baconen på noget køkkenrulle.

Tilsæt æg, fløde og mælk i en stor skål under konstant omrøring. Slut af med at tilsætte salt, peber og muskatnød.

Læg baconen på tærtebunden, hæld mælkemassen over og slut af med reven ost. Bag i ovnen i 30 minutter ved 250 grader. Hold øje med, at osten ikke bliver for mørk. Ellers skru lidt ned for varmen og forlæng bagetiden.

 

Print
1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (No Ratings Yet)
Loading...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.