Ricotta Pandekager

Vil du prøve nogle helt utraditionelle pandekager, så prøv disse hvor hovedingrediensen er Ricotta-ost. De er virkelig gode, og så har de et pift af citron også.

Ricotta Pandekager

By marts 14, 2013

Ricotta pandekager til dem, der er træt af almindelige pandekager.

  • Cook Time : 30 minutes
  • Yield : 4 personer

Ingredients

Instructions

Del æggeblommerne i hvide og blommer.

Pisk hviderne stive i en skål, og stil den til side.

I en anden skål blandes æggeblommer med ricotta og mælk. Rør godt rundt og tilsæt mel, salt, sukker og reven citronskal under omrøring.

Vend hviderne i ricottablandingen.

Smelt en smule smør på en varm pande og steg ricottapandekagerne 1-2 minutter på hver side.

Server dem lune med syltetøj, is eller andet tilbehør efter eget valg.

 

Print
1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.