Rødkålssalat

Denne salat er sprød, sød og frisk på samme tid. I salaten er der både hasselnødder, appelsinstykker og æbler i, hvilket er med til at give rødkålssalaten en syrlig og frisk smag.

Rødkålssalat

By marts 26, 2013

En god frisk rødkålssalat med masser af smagsindtryk.

  • Cook Time : 15 minutes
  • Yield : 4 personer

Ingredients

Instructions

Skræl æblerne og skær dem ud i tern. Hak løget fint. Skræl appelsinen og skær dem ud i stykker.

På en pande med lidt olie svitses æbler, løg og rødkål i nogle minutter. Olivenolien, balsamicoen og ribsgele røres i. Smag til med salt og peber.

Inden servering tilsættes appelsinstykker og hasselnøder i rådkålssalaten.

Saltaten kan serveres både lun og kold.

 

Print
1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (No Ratings Yet)
Loading...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *