Røræg/Scrambled eggs

Røræg er gode som enten simpel aftensmad, men de er tilgengæld et must på et Brunchbord sammen med sprød og lækker bacon. Her får du opskriften på gode røræg, der kan laves i en fart.

Røræg/Scrambled eggs

By februar 20, 2013

Røræg er noget der ligger godt i maven, sammen med et stykke bacon. Her får du opskriften på røræg til Brunch eller til frokost.

  • Prep Time : 5 minutes
  • Cook Time : 5 minutes
  • Yield : 2 personer

Ingredients

Instructions

Slå æggene ud og rør dem sammen i en stor skål med vand, salt og peber. Sørg for at piske godt igennem.

Varm en pande med en lille smule fedtstof og hæld blandingen i.

Steges i 2-3 minutter og vendes jævnligt med en spartel. Ser med bacon og brød til.

Print
1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (No Ratings Yet)
Loading...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.