Scones er herlige boller, der er hurtige at lave, da de hverken skal hæve eller æltes forfærdelig længe. Scones kan kategoriseres som en mellemting mellem en muffin og en bolle, og derfor er de så lækre. Her har du opskriften på nogle lækre scones med chokoladestykker.
Scones med chokolade
Scones med chokolade er noget de fleste kan lide, og så er de tilmed nemme og hurtige at lave!
- Prep Time : 5 minutes
- Cook Time : 40 minutes
- Yield : 16 stk
Ingredients
- Hvedemel - 500 g
- Salt - 1,5 tsk
- Bagepulver - 1,5 spsk
- Smør - 125 g
- Sukker - 1,5 spsk
- Kærnemælk - 3,5 dl
- Mørk Chokolade (min 70 %) - 100 g
- Appelsinskal - Friskrevet, 1 stk
Instructions
Forvarm ovnen på 200 grader
Tag smørret ud af køleskabet 30 minutter, inden du skal lave scones. Smørret må godt være blødt. Skær smørret ud i små tern. Hak også chokolade i små stykker og læg det til side.
Kom Mel, salt og bagepulver i en stor skål. Bland smørret i og ælt melblandingen godt ind i smørret.
I en anden skål blandes kærnemælk, sukker, chokoladestykker og reven appelsinskal. Kom kærnemælksblandingen over i den anden skål og rør godt rundt, indtil det hele er fordelt og udjævnet.
Bag midt i ovnen i 15-20 minutter, indtil de er gyldne.
Skriv et svar