Elsker du daim, så bør du prøve disse scones. Fremgangsmåden er på samme måde som ved andre scones, men her skal der da bare daim.
Scones Med Daim
Lækre søde og knasende scones med daim
Ingredients
- Smør - 125 g
- Mel - 7 dl
- Mælk - 3 dl
- Bagepulver - 4 tsk
- Salt - 1 knsp
- Daim - 100 g
- Brun farin - 1 dl
Instructions
Forvarm ovnen til 220 grader.
I en skål blandes brun farin, mel, bagpulver og salt sammen. Smørret skæres ud i små tern og æltes ind i dejen, til den er godt grynet. Mælken tilsættes under omrøring/æltning til dejen er lind. Hak de sprøde daimstykker groft og vend den i dejen.
Rul dejen ud på et meldrysset bord og tryk den flad, så den er ca. 1 cm tyk. Skær passende scones ud i trekanter.
Bag dem i ovnen på en bagepapirklædt bageplade i 12-15 minutter.
Skriv et svar