Scones er ideelt som en lille snack eller et mellemmåltid, men i særdeleshed også til en Brunch. Scones skal nemlig hverken hæve eller æltes voldsomt igennem, så de er hurtigt klar til at spise.
Scones med kærnemælk og appelsin
Her får du opskriften på nogle lækre, hurtige scones med kærnemælk og appelsin. Perfekt til både mellemmåltid eller Brunch.
- Prep Time : 20 minutes
- Cook Time : 25 minutes
- Yield : 20 stk
Ingredients
- Mel - 650 gram
- Smør - 250 gram
- Kærnemælk - 3 dl
- Salt - 1 tsk
- Sukker - 1,5 dl
- Appelsinskal - 1 spsk
- Appelsiner (skrællet og hakket) - 6 stk
- Bagepulver - 1 spsk
- Perlesukker til pynt
- Fløde til pensling
Instructions
Tænd ovnen på 200 grader.
Skær smørret ud i små klumper. Skræl og hak appelsinerne.
I en stor skål blandes mel, sukker, salt og bagepulver. Tilsæt smørret, og ælt så det hele bliver samlet til en stor masse.
Tilsæt nu kærnemælk, appelsinskal og de hakkede appelsiner. Rør det hele godt sammen (du kan med fordel bruge en håndmixer)
Drys mel på bordet og hæld dejen ud på den. Ælt hurtigt dejen, så den lige samler sig og rul den ud til en stor firkant. Skær dejen ud i 20 trekanter og placer dem på en bageplade tildækket med bagepapir.
Pensl dem med fløde (æg eller mælk kan også bruges), drys med perlesukker og bag dem i ovnen i 20-25 minutter.
Skriv et svar