Spaghetti Bolognese

Spaghetti Bolognese er en klassisk ret, og er én af de mest populære retter i Danmark. Børn som voksne elsker den, og så er den også billig at lave.

Spaghetti Bolognese

By marts 20, 2013

Klassisk opskrift på en smagfuld spaghetti Bolognese

  • Cook Time : 60 minutes
  • Yield : 4 portioner

Ingredients

Instructions

Hak løg og hvidløg fint. Hak basilikumbladene groft. Skær gulerødder og bladselleri ud i tern.

I en stor gryde svitses løg og hvidløg i kort tid i olivenolie. Tilsæt gulerødder og bladselleri og lad det stege i et par minutter. Tilsæt vinen og steg, indtil det er fordampet. Brun kødet i gryden.

Når kødet er brunet tilsættes de hakkede tomater, tomatkoncentrat, basilikum og boullionterning. Lad retten simre i  45 minutter og smag til undervejs.

I slutningen af simretiden koges spaghettien efter anvisningen på pose.

Server spaghetti med bolognese på toppen og drys med parmesan.

Print
1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.