Spaghetti Bolognese er en klassisk ret, og er én af de mest populære retter i Danmark. Børn som voksne elsker den, og så er den også billig at lave.
Spaghetti Bolognese
Klassisk opskrift på en smagfuld spaghetti Bolognese
- Cook Time : 60 minutes
- Yield : 4 portioner
Ingredients
- Spaghetti - 400 g
- Hakket Oksekød - 500 g
- Hvidløg - 2 fed
- Okseboullion - 1 terning
- Gulerødder - 2 stk
- Løg - 2 stk
- Rødvin, tør - 1 spsk
- Hakkede tomater - 2 ds
- Bladselleri - 1 stilk
- Tomatkoncentrat - 1 ds
- Basilikum, frisk - 1 bundt
- Tomatkoncentrat - 140 g
- Parmesan, friskrevet - I rigelige mængder
Instructions
Hak løg og hvidløg fint. Hak basilikumbladene groft. Skær gulerødder og bladselleri ud i tern.
I en stor gryde svitses løg og hvidløg i kort tid i olivenolie. Tilsæt gulerødder og bladselleri og lad det stege i et par minutter. Tilsæt vinen og steg, indtil det er fordampet. Brun kødet i gryden.
Når kødet er brunet tilsættes de hakkede tomater, tomatkoncentrat, basilikum og boullionterning. Lad retten simre i 45 minutter og smag til undervejs.
I slutningen af simretiden koges spaghettien efter anvisningen på pose.
Server spaghetti med bolognese på toppen og drys med parmesan.
Skriv et svar