Spaghetti Bolognese

Spaghetti Bolognese er én af Danmarks mest populære retter. Børn og voksne elsker den og så er den tilmed nem og billig at lave. Ikke destomindre smager den fantastisk, hvis man bruger gode ingredienser.

Spaghetti Bolognese

By februar 28, 2013

Klassisk Spaghetti Bolognese.

  • Cook Time : 1h 30 min
  • Yield : 4 personer

Ingredients

Instructions

Klargør grøntsagerne. Hak løg, hvidløg og bladselleri fint. Skæl og skær guleroden ud i små tern.

I en stor gryde opvarmes olivenolien og grøntsagerne svitset heri og omtrent 10 minutter. Kødet tilsættes og brunes godt. Tilfør nu rødvin, boullionterning og tomatkoncentrat og lad retten simre i 45 minutter ved svag varme. Tilsæt lidt vand undervejs, hvis det bliver for tørt.

I slutningen af simretiden koges spaghettien som anvist på posen

Server retten med friskrevet parmesan på toppen, frisk salat og eventuelt flute.

Print
1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (No Ratings Yet)
Loading...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.