Spaghetti Carbonara er endnu en klassisk italiensk pastaret. Til en klassisk spaghetti carbonara bruges der som regel bacon, æg, fløde og parmesan. En cremet ret- ikke af den sunde slags.
Spaghetti Carbonara
En cremet, lækker spaghetti carbonara.
- Cook Time : 20 minutes
- Yield : 4 personer
Ingredients
- Æggeblommer - 6 stk
- Parmesan, friskrevet - 150 g
- Fløde - 1 dl
- Pasta Penne - 400 g (tørvægt)
- Olivenolie - 1 spsk
- Bacontern - 200 g
- Frisk Persille - 2 spsk
Instructions
Start med at steg baconternene sprøde og lad dem dryppe af på et stykke køkkenrulle.
I en lille skål piskes æggeblommer, fløde og halvdelen af parmesanosten sammen. Krydr med salt og peber.
Kog pastaen efter anvisningen på indpakning, og lad den dryppe af. Kom pasta og bacon i en gryde og tilsæt ægge/oste-blandingen. Bland det hele godt og sørg for at retten ikke bliver for varm. Så skiller osten og fløden sig nemlig og det bliver noget klumpet stads.
Drys noget mere friskreven parmesan over sammen med persille og server straks
Skriv et svar