En klassisk spansk omelet med kartofler, æg, olivenolie, salt og peber. Desuden tilsat til hakket løg og hvidløg.
Spansk Omelet
Lækker omelet til tapasbordet.
- Cook Time : 30 minutes
- Yield : 4 personer
Ingredients
- Løg, finthakket - 1 stk
- Kartofler, mellemstore - 3 stk
- Æg - 3-4 stk
- Mælk - 0,5 dl
- Olivenolie - 6 spsk
- Hvidløg, finthakket - 2 fed
- Salt og peber
Instructions
Skræl kartoflerne og skær dem ud i små tern. Svits løg og hvidløg i olivenolien i nogle minutter. TIlsæt kartofler og lad dem steget i 10-15 minutter, til de er gennemstegte.
Hæld løg, hvidløg, olie og kartofler over i en skål.
I en anden skål piskes æg, mælk og salt og pebr sammen. Kartfoler, løg, hvidløg og olie vendes heri.
Kom blandingen tilbage på panden og steg omeletten ved jævn varme i i nogle minutter. Vend den og steg den et par minutter på den anden side også.
Server straks.
Skriv et svar