Spanske Æbleskiver Med Torsk

I Spanien spiser man ofte æbleskiver. Både som dessert men også som her – som en tapasret med torsk.

Spanske Æbleskiver Med Torsk

By april 8, 2013

Spansk æbleskiver med torsk

  • Cook Time : 30 minutes
  • Yield : 4 personer

Ingredients

Instructions

Kog torsken i en gryde med masser af vand i 8-10 minutter. Hæld vandet fra og knus torsken ud i små flager.

Svits løg og hvidløg i halvdelen af olien på en god varm pande i 4-5 minutter.  Fjern panden fra varmen og tilsæt fisk, persille, citronsaft, salt og peber. Bland det hele godt sammen.

I en stor skål røres mel, bagepulver og en smule salt sammen. Rør vand og æg i melblandingen, indtil du har en ensformig dej. Tilsæt nu fiskeblandingen og rør godt rundt igen.

Opvarm nu en god portion olie på panden og form små æbleskiver af blandingen med en ske og steg dem i 3-4 minutter. Kom de færdige æbleskiver med torsk på køkkenrulle, så det kan afdryppe.

Server straks.

 

Print
1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (No Ratings Yet)
Loading...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.