Spätzle

Spätzle er en tysk opskrift på nogle små pastalignende kugler baseret på æg, hvedemel og vand. Den bedste måde at lave spätzle på er med et rigtigt spätzlejern, men man kan også bruge et stor dørslag og presse dejen ned igennem hullerne.

Billige brugte biler

Spätzle

By april 18, 2013

Ingredients

Instructions

I en stor skål blandes mel, æg og salt sammen. Vandet tilsættes under omrøring, til du har en fin og ensartet dej.

Bring en stor gryde med vand i kog og brug et spätzlejern til at presse dejen igennem og ned i det kogende vand. Du kan som nævnt også bruge et stort dørslag og presse dejen igennem der. Lad dem koge et par minutter. De er færdige, når de kommer op til overfladen. Tag dem op af vandet med en sigte eller hulske og skyl dem kort i varmt vand.

Server dem som tilbehør til en middagsret og tag et besøg forbi valeur.

Print
1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (No Ratings Yet)
Loading...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *