Speltboller

Speltboller er ikke bare smagfulde, men der er også mere næring i, end der er i almindelige hvedeboller. Disse boller kan hæve ved stuetemperatur i nogle timer, men du kan også klargøre dejen om aftenen og bage bollerne om morgen.

Speltboller

By februar 27, 2013

Lækre nemme speltboller med masser af smag og næring.

  • Cook Time : 40 minutes
  • Yield : 15

Ingredients

Instructions

Kom lunkent vand i en skål og rør gæren ud i. Tilsæt dernæst salt, sukker og rapsolie og rør godt rundt.

Lidt efter lidt tilsættes melsorterne under omrøring, og æltes godt i 5 minutter.

Lad dejen hæve tildækket i 2 timer ved stuetemperatur, eller lad den hæve natten over i køleskabet.

Slå dejen ud og form bollerne til den rette størrelse. Lad dem efterhæve i knap en time.

Pensl bollerne med æg eller mælk og bag dem i ovnen i ca. 20 minutter ved 200 grader.

Print
1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (No Ratings Yet)
Loading...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *