Denne lasagne består af gode mængder spinat og bechamelsauce.
Spinatlasagne
En genial spinatlasagne med masser af bechamelsauce
- Cook Time : 60 minutes
- Yield : 4
Ingredients
- Muskatnød - 1 drys
- Spinat, frossen - 300 g
- Smør - 100´g
- Mælk - 1 liter
- Parmesan - 1 dl
- Mel - 4 spsk
- Lasagneplader - 1 pk
Instructions
Tænd ovnen på 175 grader
På en pande smeltes halvdelen af smørret og den frosne spinat tilsættes. Lad det stege under omrøring i 10 minutter. Sigt spinatet, så det meste væske kommer fra.
Lav en bechamelsauce: Smelt resten af smørret i en gryde og tilsæt mel under omrøring. Tilsæt dernæst straks mælk også under omrøring og lad det varme op under svag varne (stadig under omrøring) og få en god cremet konsistens. Smag til med muskatnød, salt og peber.
Blend spinaten og kom den i bechamelsaucen sammen med en stor del af parmesanosten.
I et stort smurt ovnfast fad laves lasagnen ved skiftevis at putte sauce og lasagneplader i. Slut af med parmesan på toppen og bag den i ovnen i 30-35 minutter.
Skriv et svar