Endnu en lækker kartoffelret med masser af krydderier. Bliver brugt både som tapasret men kan i den grad også bruges som almindeligt tilbehør til diverse retter.
Sprøde Krydrede Kartofler
Lækre sprøde og krydrede kartofler.
- Cook Time : 30 minutes
- Yield : 4 personer
Ingredients
- Sød spansk paprika - 0,5 spsk
- Olivenolie - 5-6 spsk
- Salt og paprika - 1 par drys
- Stærk spansk paprika - 0,5 spsk
- Kartofler - 1 kg
- Flåde, hakkede tomater - 0,5 ds
- Rødvinseddike - 1 spsk
- Hvidløg, finthakket - 1 fed
Instructions
Skræl kartoflerne og skær dem ud i terninger og steg dem på en varm pande med et par spsk olivenolie i 15 minutter. Drys med salt og paprika og tag dem af panden.
På en anden pande opvarmes den resterende olie og hvidløget svitses heri. Tilsæt tomatsauce, rødvinseddike og både den søde og spanske paprika. Drys med en knsp salt.
Hæld saucen over kartoflerne og server straks.
Skriv et svar