Stegte Chilirejer

Stegte Chilirejer er en lækker ret og passer perfekt som forret hele året rundt. Det er en ret, der ofte ses i Spanien som en del af deres klassiske Tapas.

Stegte Chilirejer

By februar 22, 2013

Elsker du også rejer og kan du lide stærk og krydret mad, så vil du elske disse Stegte Chilirejer. De er nemme at tilberede, og så smager de fantastisk som forret.

Ingredients

Instructions

Flæk chilien på langs og fjern kernerne. Hak den fint og skyl hænder bagefter.

Skyl rejerne, bræk hovederne af og pil skallerne af. Skær ned langs ryggen af rejerne og fjern den sorte tarmstreng. Skyl rejerne grundigt igen.

På en pande opvarmes olivenolien, og når den er glohed skal hvidløget svitses i nogle sekunder.  Tilsæt chili, rejer, paprika, salt og peber og steg videre i et par minutter, indtil rejerne er lyserøde.

Server rejerne straks og gerne med brød til.

Print
1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (No Ratings Yet)
Loading...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *