Stegte, Sprøde Kartofler

Her får du en opskrift på nogle lækre, sprøde kartofler krydret med rosmarin. De er sprøde udvendige og bløde indvendige. Godt tilbehør til hver en ret.

Stegte, Sprøde Kartofler

By marts 1, 2013

Lækre sprøde kartofler krydret med rosmarin.

Ingredients

Instructions

Skræl kartoflerne og skær dem i både. Kog dem i letsaltet vand i 10 minutter. Læg dem på et viskestykke og fjern så meget væske fra dem som muligt.

Kom olivenolie, hakket rosmarin og presset hvidløg i en frysepose. Kom kartoflerne heri, ryst posen og sørg for at marinaden fordeles godt. Hæld dem ud på en bageplade og drys med salt og peber.

Steg dem i ovnen i ca. 45 minutter ved 200 grader.

 

Print

Coffee banner 1

1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (No Ratings Yet)
Loading...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *