Sushi Med And Og Rødkål

Når man snakker sushi forbinder man det ofte med masser af rå fisk. Man kan dog sagtens lave det med mange andre ingredienser også og denne sushiopskrift er et bud på en anderledes variant – perfekt til juletid.

Denne opskrift tager udgangspunkt i, at du laver den med en makirulle, men andre metoder kan selvfølgelig anvendes.

Sushi Med And Og Rødkål

By april 8, 2013

En anderledes men smagfuld form for sushi med and og rødkål

  • Cook Time : 45 minutes
  • Yield : 2 ruller

Ingredients

Instructions

Snit rødkålen fint. I en skål laves en marinade af æbleeddike, salt, sesamfrø, appesinsaft og sukker og rødkålen vendes heri. Lad rødkålen trække i 3-4 timer inden anvendelse og gerne i en dag i forvejen.

Forbered sushirisene og tilbered andebrystet. Krydr det med salt og peber og steg i ca. 10 minutter.

Skær andebrystet ud i tynde stængler.

Læg nu en plade tang på en rullemåtte og fordel sushirisene. Fordel nu både and og rødkål og rul sushirullerne sammen.

Skær rullen i 8 lige store stykker og server straks.

 

 

Print
1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (No Ratings Yet)
Loading...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.