Tærte med spinat, bacon og parmesan

Tærte er en lækker spise og kan spises til en god Brunch, til froskost eller aftensmad. Her får du opskriften på en tærte med spinat, bacon og parmesan.

Læs mere på Louises blog her

Tærte med spinat, bacon og parmesan

By februar 21, 2013

Tærte med bacon, spinat og parmesan er en rigtig lækker Brunchtærte. Den er nem at lave og ligger godt i maven.

  • Prep Time : 30 minutes
  • Cook Time : 30 minutes
  • Yield : 4-6 personer

Ingredients

Instructions

Start med at lave tærtebunden. Du kan også godt købe en pakke tærtedej eller butterdej, hvis du ikke selv vil lave den.

Tag smørret ud og lad det stå på køkkenbordet i en halv time, før du bruger det. Skær det derefter i små tern og kom det i en blender eller foodprocessor sammen med mel og salt indtil blandingen danner "krummer"
Tilsæt æg og 1-2 spsk koldt vand. Ælt dejen, til den er glat og lad den står og trække i 10 minutter i køleskab.

Rul dejen ud, og fordel den i en tærteform. Sæt den i køleskab i yderligere 30 minutter.

I mellemtiden kan fyldet laves.
Forvarm ovnen til 190 grader.

Steg bacon og løg ved medium varme på en almindelige stegepande, indtil løgene er bløde. Dræn for overskydende fedt og væske på et stykke køkkenrulle..

Kom spinaten i mikroovnen (standardprogram) i 1 minut og lad dem afkøle i 5 minutter. Fjern overskydene væske med køkkenrulle.

Forbag tærtebunden i 10 minutter i ovnen. Tag den ud igen og spred bacon, løg og spinat ud over.

Pisk mælk, æg og parmesanost sammen og hæld det over tærten.

Bag tærten i 30 minutter.

 

Print
1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (No Ratings Yet)
Loading...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *