Tamago På Japansk

Tamago en en slags japansk omelet, der ofte anvendes i makiruller. Ganske simpel at lave, men skal man følge den helt traditionelle opskrift kræver det, at man har en firkantet pande.

Tamago På Japansk

By april 8, 2013

Traditionel opskrift på tamago

  • Cook Time : 15 minutes
  • Yield : 1 tamago

Ingredients

Instructions

I en skål røres æg, sojasauce og sukker sammen.

Opvarm din firkantede tamagopande og tilsæt en smule olie.

Hæld et tyndt lag æggelblanding på panden, så det kun lige dækker panden. Når den er klar rulles den sammen, bankes flad og lægges yderst på panden. Endnu et lag æggeblanding steges på panden (sammen med den første rulle) og den nye rulle rulles sammen med den gamle rulle og bankes flad igen. Fortsæt indtil du ikke har mere æggeblanding, og du har nu en vakseægte tamago.

 

 

Print
1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (1 votes, average: 1,00 out of 5)
Loading...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.