Tomater med parmesan

Som et godt alternativ til traditionelle stegte tomater, kan du prøve at lave tomater med parmesan. De smager helt fantastisk som tilbehør til aftensmaden eller som tilbehør til en lækker Brunch.

Tomater med parmesan

By februar 21, 2013

Tomater med parmesan er et hit ved middagsbordet eller ved Brunchen. De er lækre og nemme at lave.

Ingredients

Instructions

Skær tomaterne i tykke skiver

Tag tre tallerkner.

Kom mel, løgpulver, hvidløgspulver, salt og peber i den ene. Kom æg og dijonsennep i den anden og kom rasp og parmesan i den sidste.

Vend tomater i melblandingen først, dernæst æggeblandingen og slut af med raspblandingen.

Kom lidt olie på en varm pande, og steg tomaterne til de er gyldne.

Server straks.

Print
1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (No Ratings Yet)
Loading...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.