Tunmousse Med Kaviar

Overskriften siger næsten det hele. En klassisk tunmousse med kaviar.

Tunmousse Med Kaviar

By april 15, 2013

Klassisk tunmousse med kaviar

  • Cook Time : 20 minutes
  • Yield : 4 personer

Ingredients

Instructions

Dræn tunen og skær det ud med en gaffel eller kniv.  Bland tun i en stor skål sammen med mayonaise, creme fraiche, æg, tomatkoncentrat, salt, peber og paprika i en skål. Tilsæt de finthakkede løg og blend ingredienserne godt sammen med en stavblender.

Opblød husblassen i koldt vand i 5 minutter. Smelt husblassen i et lille vandbad og lad det køle af til det er fingerlunkent. Rør det i tunblandingen og vend kaviar i også.

Kom det i passende forme eller skåle og lad det stå på køl i 2-3 timer før servering. Pynt gerne med citronbåde, tomatbåde, frisk salat og andet ved servering.

Print
1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (No Ratings Yet)
Loading...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.