Tunmousse Med Rejer

Denne tunmousse smager ikke bare godt. Den ser også meget repræsentabel og indbydende ud.

Tunmousse Med Rejer

By april 15, 2013

Lækker tunmousse med rejer til.

  • Cook Time : 60 minutes
  • Yield : 4 personer

Ingredients

Instructions

I en gryde smeltes smørret og melet tilsættes under omrøring. Tilsæt dernæst mælk under omrøring og lad det blive til en fin ensformig sauce. Tilsæt æggeblommen og rør godt rundt. Tag gryden af varmen og rør tun og persille i blandingen. Lad det hele køle lidt af.

Imens retten køler af lægges husblassen i blød i koldt vand i 5-10 minutter. Et blad ad gangen. Tag husblassen op og knug det værste vand ud. Tilsæt husblassen i en lille gryde sammen med citronsaften fra en citron og smelt det under svag varme.  Lad husblassen køle af til det er fungerlunt og rør det dernæst langsomt (i en tynd stråle) i tunblandingen.

Pisk fløden til skum og vend det forsigtigt i tunblandingen. Pisk æggehviden stiv og vend også den forsigtigt i tunblandingen. Smag til med salt og peber.

Kom tunblandingen i forme eller små skåle og stil det i køl i nogle timer, inden servering.

Når du serverer tunmoussen så hæld da lidt rejer udover og pynt evt med lidt frisk dild, tomater eller andet.

 

Print
1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (No Ratings Yet)
Loading...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.