Tuntatar

Tuntatar er perfekt som en forret eller mellemmåltid, men det kræver at tunfisken er helt frisk. Køb den hos en god fiskehandler.

Tuntatar

By april 15, 2013

Lækker lille appetizer. Spis den på et stykke brød.

  • Cook Time : 1h 30 min
  • Yield : 6 personer

Ingredients

Instructions

Avocadoen deles i to. Stenen fjernes og kødet tages ud med en ske. Det skæres i små tern.

I en skål blandes olivenolie, wasabipulver, saft og reven skal fra limefrugten samt sojasauce, salt og peber.

I en skål tilsættes tunen (skåret i små tern). Olivenolienblandingen hældes over tunen og forårsløgene samt avocado tilsættes.

Stil blandingen på køl i en times tid før servering

 

 

Print
1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (No Ratings Yet)
Loading...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.