Tysk Coleslaw

Ligesom der findes Amerikansk Coleslaw, findes der også en tysk variant. Det er en gammel men god opskrift på en god omgang tysk Coleslaw, hvor der bruges vindruekerneolie i stedet for mayonaise.

Tysk Coleslaw

By februar 22, 2013

Endnu en skønt variant af Coleslawen - nemlig den tyske.

  • Prep Time : 5 minutes
  • Yield : 4 personer

Ingredients

Instructions

Hvidkålen og foråsløget klargøres.

I en stor skål blandes dressingen af vindruekerneolie, eddike, sukker, sellerifrø, salt og peber. Hvidkål og foråsløg vendes i dressingen.

Coleslawen stilles på køl indtil servering.

Serveringsforslag: Sammen med Pulled Pork burger og et glas rødvin.

Print
1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (No Ratings Yet)
Loading...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.