Tysk kartoffelsalat med eddike, sennep og løg er noget, der skal spises til en stor og saftig wienerschnitzel.
Tysk Kartoffelsalat
Ve
- Cook Time : 30 minutes
- Yield : 4 personer
Ingredients
- Kartofler - 600 g
- Sukker - 0,5 tsk
- Eddike - 3 spsk
- Løg, finthakket - 1 stk
- Vegetabilsk Olie - 6 spsk
- Sennep - 0,5 tsk
- Oksefond - 2,5 dl
- Salt og peber
Instructions
Skræl kartoflerne og kog dem i letsaltet vand i 15 minutter til de er al dente. De må ikke være udkogt!
Skær dem ud i skiver og kom dem i en stor skål. Varm oksefonden op og hæld den over kartoflerne.
I en stor skål blandes sennep sammen med oksefond, vegetabilsk olie, eddike, sukker, løg, salt og peber.
Vend kartoflerne i blandingen, lad det køle lidt af og server.
Skriv et svar