Tysk Kartoffelsalat

Tysk kartoffelsalat med eddike, sennep og løg er noget, der skal spises til en stor og saftig wienerschnitzel.

Tysk Kartoffelsalat

By april 18, 2013

Ve

  • Cook Time : 30 minutes
  • Yield : 4 personer

Ingredients

Instructions

Skræl kartoflerne og kog dem i letsaltet vand i 15 minutter til de er al dente. De må ikke være udkogt!

Skær dem ud i skiver og kom dem i en stor skål. Varm oksefonden op og hæld den over kartoflerne.

I en stor skål blandes sennep sammen med oksefond, vegetabilsk olie, eddike, sukker, løg,  salt og peber.

Vend kartoflerne i blandingen, lad det køle lidt af og server.

Print
1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (No Ratings Yet)
Loading...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *