Undgå røde bagdele med gode bleer

Livet som småbørnsforældre kan være hårdt. Der er meget arbejde med et nyt lille menneske, der lige er kommet til verden. At man også ofte får berøvet sin gode nattesøvn, kan være lidt af en udfordring for nogle. Men man skal bare ikke glemme, hvor enestående det er, at får lov til at hjælpe et lille, nyt menneske ind i verden. Husk at nyde det, for det går stærkt, og inden du får set dig om, så har dit barn for længst smidt bleen og nået konfirmationsalderen.

Det går nemlig vildt hurtigt, når et spædbarn udvikler sig, det opdager man også hurtigt. Hver der sker der nye ting. Bleerne slipper man dog ikke helt så hurtigt af med, som mange kunne ønske sig, men køber man Pampers, så går det hele dog alligevel lettere. For Pampers sidder godt og er skånsomme mod de små numser, så de ikke bliver røde og irritable. Og så er de nemme at få af og på, og fås i alle størrelser helt op til et stykke ind i børnehavealderen.

Bevægelsesfriheden i top

Med en ble fra Pampers bevarer man en stor del af den oprindelige bevægelsesfrihed, og dermed kan det lille barn fortsætte sin rejse mod at give slip på møbler og hjælpende hænder, og tage de første skridt på sine egne to ben. Ud i verden med Pampers og på sine egne to ben. Det er jo altid fantastisk at opleve. Både for barnet og for far og mor.

Man skal virkelig tage sig sammen nogle gange, når ens barn lige har lært at gå. De små ben vakler under barnet, som dingler frem og tilbage, men man skal lade barnet selv lære at få ro på og god balance. Ikke hele tiden række en hjælpende hånd frem. Man må stole på at barnet kan selv. Og barnet skal mærke, at man stoler på dets evner til at udvikle sig.

Fremskridt med gode bleer

Pampers lander man blødt på, når man ryger på halen. Det er da i det mindste en af fordelene ved, at små børn er længe om at blive renlige.

1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (No Ratings Yet)
Loading...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.