Dette er en ultralækker lasagne fyldt med masser fire forskellige slags ost, hvilket gør kød helt unødvendigt.
Vegetarlasagne
En lækker vegetarlasagne med masser af proteiner fra gode oste.
Ingredients
- Olivenolie - 2 spsk
- Ricotta ost - 250 g
- Mozarella - 1 pl (skiveskåret)
- Champinion - 250 g (skiveskåret)
- Lasagneplader - 1 pk
- Løg - 2 stk (hakket)
- Hvidløg - 4 fed (hakket)
- Parmesanost, revet - 100 g
- Hytteost - 500 g
- Hvedemel - 2 spsk
- Broccoli - 200 g (i små buketter)
- Sort peber - 1 tsk
- Mælk - 3 dl
- Spinat, frossen - 300 g (drænet for væske)
- Æg - 2 stk
- Gulerødder - 2 stk (revet)
- Basilikum - 2 tsk
Instructions
eTænd ovnen på 180 grader
Pisk æggene i en skål. Tilsæt basilikum, ricottaost og hytteost. Bland det hele godt.
I en stor gryde opvarmes olien og hvidløg, løg og champignion tilsættes og steges, indtil de er møre. Tilsæt mel under omrøring og tilsæt dernæst også mælken under omrøring. Lad det koge op og tykne, til det er godt og cremet. Tag det af varmen og tilsæt broccoli, gulerødder og spinat.
I et stort smurt ovnfast fad skal lasagnen nu bygges. Start med lasagneplader i bunden og tilsæt dernæst hytteosten, grøntsagsblandingen og mozarella. Lav flere lag og slut af med et godt lag parmesanost.
Bag den i ovnen i 30-35 minutter.
Skriv et svar