Waldorfsalat ala Francis Brennan

Francis Brennan er en kendt og moderne amerikansk kok, der har skabt en moderne og fortolket version af den ellers klassiske waldorfsalat.

Køb dit næste juletræ her

Waldorfsalat ala Francis Brennan

By april 17, 2013

Moderne waldorfsalat ala Francis Brennan

Instructions

Forvam ovnen til 120 grader

Valnødderne skal kandiseres. Det gøres ved at blande sukker og vand sammen og bringe det i kog, indtil sukkeret er opløst. Tag det af varmen og tilsæt lidt salt og peber. Kom de grofthakkede valnødder i og lad dem stå deri i omkring 20 minutter.

Tag valnødderne op og hæld den overskydende væske på en bagepapirklædt bageplade og bag det i ovnen i 35 minutter. Skræl bladsellerien i tynde skiver.

I en lille skål laves nu en dressing ved at piske æggeblomme sammen med yoghurt, citronsaft, eddike og sennep. Det hele piskes godt og under omrøring tilsættes olien. Smag til med salt og peber. Kom dressingen i køleskab.

Skyl æblerne og fjern stængel og kernehuset. Skær dem ud i små tern. Skræl knoldsellerien og skær den ud i tynde stængler.

Vend knoldselleri, bladselleri og æbler i dressingen.

På et fad anrettes salatbladene fra hovedsalaten. Kom knoldselleri, bladselleri og æblerne oven på salatbladene og drys med brøndkarse, vindruer og valnødder.

Print
1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (No Ratings Yet)
Loading...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *