Her er en af de fortolkede versioner af den oprindelige waldorfsalat med kun mayonnaise, æbler og bladselleri.
Waldorfsalat I Moderne Udgave
Moderne svar på en waldorfsalat
Ingredients
- Mayonnaise - 0,5 dl
- Røde vindruer, stenfri, skåret i halve - 2 dl
- Yoghurt Naturel - 0,5 dl
- Reven Appelsinskal - 2 tsk
- Romainesalat - 1 stk
- Moden Pære, skåret i tern - 1 stk
- Grapefrugt - 1 stk
- Appelsinjuice - 2 spsk
- Æble, skåret i tern - 1 stk
- Dadler, hakkede - 0,5 dl
- Pinjekerner, ristede - 0,5 dl
Instructions
I en lille skål røres en dressing af ,appelsinjuice, mayonnaise, yoghurt og appelsinskal.
I en anden stor skål dækkes yderkanterne til med store salatblade. Resten af salaten hakkes fint og hældes i en anden stor skål sammen med pærer, dadler, æbler og vindruer. Grapefrugten skrælles skæres i halve og det hvide væv fjernes så meget som muligt. Skær grapefrugten ud i små både og halver dem. Kom dem i salatskålen.
Først vendes salatblandingen i marinaden og dernæst kommes det hele over i skålen med salat på yderkanterne. Pynt med nogle ristede pinjekerner.
Du finder billige sokker til mænd på Justsocks.dk
Skriv et svar