Wienerschnitzel Med Parmesan

En anderledes men utrolig smagfuld wienerschnitzel med parmesanost.

Wienerschnitzel Med Parmesan

By april 18, 2013

Lækker sprød wienerschnitzel med parmesan

Ingredients

Instructions

Tag en kødhammer og bank koteletterne flade. Drys dem med salt og peber.

I en stor dyb tallerken ihældes knust flæskesvær. I en anden dyb tallerken laves en blandingen af parmesan, cayennepeber og paprika. I en tredje blandes æg, mælk og fløde sammen.

Tag nu koteletterne og dyb dem først i parmesanmixen, dernæst i flødemixen og vend dem til sidst i de knuste flæskesvær.

Kom fedtstof på panden og steg dem 3-4 minutter på hver side, indtil de er gyldne, sprøde og lækre.

Inspiration til opskriften hentet på Hr Skov's Restaurant i Blåvand.

Print
1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (No Ratings Yet)
Loading...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.